הדוב פדינגטון ובושם מרמלדת התפוזים בתחנת הרכבת.

קולקציה משגעת במהדורה מוגבלת

קולקצייה עסיסית במהדורה מוגבלת של ג'ו מלון לונדון בהשראת הדוב פדינגטון™ .
למה? רק בגלל שאנחנו אוהבים ריבת תפוזים מתקתקה ומפנקת.

הדוב פדינגטון עומד לצד קופסאות שמנת ובקבוק ענק של ריבת תפוזים, ליד הרכבת.

Personalise With The PaddingtonTM Filter

איש בחליפת טוויד מחזיק בדוב פדינגטון, יושב על צנצנת ריבת תפוזים בזמן שעובד תחנת הרכבת מסתכל על פדינגטון.

המתכון המרהיב של ג'ו מלון לונדון לריבת תפוזים

כמות: 7 צנצנות בגודל 220 גרם.


להורדה

מצרכים:


1 ק"ג תפוזים אורגניים
1.5 ליטר מים
300 גרם של גבעולי ריבס
1.3 ק"ג סוכר
2 גרם של לבנדר מיובש לאכילה
2 גרם של פלפל ורוד טחון
מיץ של לימון אחד

איך מכינים:

1. שטפו את התפוזים הטריים והשרו אותם בסיר עם מים עד לרתיחה, הנמיכו את האש ותנו לתפוזים להתבשל כ- 30 דק'. לאחר 30 דק' הניחו את הסיר להתקרר.

2. אחרי שהתקררו, העבירו את התפוזים לקערה, סננו את נוזל הבישול (כ- 900 מ"ל) לכלי נפרד.

3. חצו את התפוזים, גרפו את פנים התפוז למסננת שמונחת מעל קערת הנוזל המסונן ונקזו היטב את המיץ. שמרו את הקליפות בצד ועטפו את פנים התפוז הנותר בבד.

4. שטפו וייבשו את גבעולי הריבס, חתכו לחתיכות עגולות בגודל 5 ס"מ.

5. בשלו את עיגולי גבעולי הריבס ב-100 מ"ל של מים חמים, בשלו עד שהגבעולים מתרככים והנמיכו את האש.

6. חתכו את התפוזים וקליפות התפוזים לחתיכות דקות והוסיפו למחבת חמה עם גבעולי הריבס, הוסיפו את הנוזל ששמרתם בצד, את חתיכות התפוזים הנותרות, את הסוכר, לבנדר והפלפל הורוד, הוסיפו מיץ לימון והביאו לרתיחה כ- 30-35 דק', עד שהמרמלדה מגיעה לכ- 105 מעלות.
הערה: שימו לב לטמפרטורה, ייתכן ותצטרכו להנמיך את האש במהלך הבישול.

7. לאחר הבישול, כבו את האש והשאירו את הריבה להתקרר כ- 10 דק', ערבבו מידי פעם. שפכו לתוך צנצנות וסגרו היטב, אחסנו במקום קריר וחשוך.

איש יושב על צנצנת ריבת תפוזים ברציף התחנה, עובד תחנת הרכבת מפיל ערימה גדולה של קופסאות שמנת.